Trekzakboeken

Informatie

De muziekboeken zijn met zorg samengesteld en alle bladmuziek is voorzien van: De muziekboeken zijn bestemd voor de trekharmonica cq trekzak in de stemming CF met een gedraaide 5de tongplaat op de binnenrij. Uiteraard zijn de muziekboeken ook bruikbaar voor andere stemmingen indien van tablatuur wordt gespeeld. De tablatuur wijzigt immers niet bij gebruik van een andere stemming zoals G/C of A/D etc.

Bekijk een voorbeeld pagina HIER


Geluidsondersteuning

Het instuderen van muziek wordt vereenvoudigd als de melodie kan worden beluisterd. Op deze website zijn van alle muziekstukken de geluidsfragmenten te beluisteren. Door op de titel van het muziekstuk te klikken wordt de audiospeler geactiveerd. Bovendien zijn de mp3-bestanden te downloaden door in de audio-module, na selectie van het muzieknummer, op de driepuntjes te klikken.
Voorbeeld

Uitvoering

De muziekboeken worden door een drukkerij vervaardigd met een optimale, niet doorschijnende, papierkwaliteit en dikke kaft. De muziekboeken worden deels in kleur gedrukt en voorzien van een wire-o systeem, zodat bij het gebruik de pagina's plat kunnen worden opengelegd hetgeen het spelen/lezen aanzienlijk vereenvoudigt.

Verzendkosten

Nederland
Voor de verzend- en portokosten (normaal € 4,50 voor 1 boek en € 4,55 voor meer) betaal je bij ons slechts een aandeel van € 1,95.
Vanaf 3 gelijktijdig bestelde muziekboeken zijn de verzendkosten zelfs gratis.
België, Duitsland en Frankrijk
Voor de verzend- en portokosten (normaal € 8,75 voor 1 boek en € 10,40 voor meer) betaal je bij ons slechts een aandeel van € 7,50.

Korting

Bij iedere bestelling ontvang je een kortingscode die inwisselbaar is bij je volgende bestelling en een waarde van € 2,00 vertegenwoordigt.

Digitale versie

Liever een digitale versie dan een mooi gedrukt muziekboek? Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Veilig betalen

Géén online betaling, maar gewoon zelf overmaken aan een door ons op te geven bankrekening.

Verzoeken

Tientallen verzoeken bereikten mij om een uitwerking van het nummer Engelbewaarder.
Mijn poging kan je hier nu downloaden: Bladmuziek Engelbewaarder en hier beluisteren MP3

Nieuwsbrief


Relatie's

Trekzakboeken.nl is onderdeel van trekzakpagina.nl
Ontwerp en technische realistatie webshop door Webwishes.